снимка:  Уентуърт Милър, Инстаграм Звездата от хитовия сериал Бягство от затвора

...
снимка:  Уентуърт Милър, Инстаграм Звездата от хитовия сериал Бягство от затвора
Коментари Харесай

Актьорът Уентуърт Милър от Бягство от затвора - Имам аутизъм

снимка:  Уентуърт Милър, Инстаграм 

Звездата от хитовия сериал " Бягство от пандиза " - Уентуърт Милър, е диагностициран с аутизъм Това разкри самият артист.

" Подобно на всички, карантината лиши някои неща от мен, само че в тихата изолираност открих непредвидени дарове... Тази есен се навършва една година, откогато получих неофициалната си диагноза аутизъм, предшествана от самодиагностициране, последвано от формалната диагноза. Това бе дълъг развой, тъй като аз съм мъж на междинна възраст, а не 5-годишно момче ", призна екранният Майкъл Скофийлд.

Въпреки това номинираният за " Златен глобус " актьор акцентира, че аутизмът не е от главно значение за това какъв човек е той, тъй като нито дефинира личността му, нито трансформира всичко, което е постигнал в живота си, написа Дир.бг.



Уентуърт прецизира, че с изказването си, адресирано до потребителите на обществената мрежа, последвали акаунта му, цели просто да осведоми за методът, по който се усеща. Той също по този начин разяснява, че не желае поради известността си да се трансформира в мощен, само че зле осведомен глас по тематиката, който да бъде публикуван по всички медии.

" Искам единствено да подвигна ръка, с цел да кажа: " Тук съм. И постоянно съм бил, даже без да го осъзнавам ", добавя той, написа hotnews.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР